Taller bloggers & Kids



Fa uns dies les bloggers dAndorra vàrem gaudir dun taller molt especial organitzat pel Museu del Perfum, al Centre Júlia (Andorra). On els més menuts de la casa i mini Bloggers varen gaudir duns tallers per a ells. En un entorn únic i innovador, on tenien preparades unes activitats, com pintar amb pintures perfumades amb essències com taronja o Rosa, pels més petits.

I pels més grans, es van transformar per un dia en perfumistes i van crear el seu propi perfum, el millor regal pel dia de la Mare.

En aquest Taller els més petits de la casa han sentit les aromes de sortida i la seva evolució cap a un altre tipus daromes al cor del perfum acabant amb les notes de fons i percebent com qualsevol petita variació en un ingredient de la barreja afecta de manera important al resultat final.



Aprenen tot sobre les essències cítriques, fruiters o florals. En quina proporció sapliquen. Quines són les de major fixació.

Com ​​es combinen i quina es complementa amb una altra.

Hem après que elaborar un perfum va més enllà de la simple identificació de les olors i ordenar-los en funció de les nostres preferències.

Tots les aromes ens evoquen records, sensacions, i fins i tot esdeveniments complets què sassocien amb les persones, el com, quan, on i lestat emocional daquell instant precís.

Aromes especials que ens evoquen sensacions i records que ens relaxen o per contra ens activen.

Sens dubte una experiència molt creativa i olfativa!
































































¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Recomendamos